top of page

Winter wonderland - Levi

Hojo hojo!

Syysloma; oikea-aika rentoutua rakkaan harrastuksen parissa kuvan kauniissa luonnossa. Kilpailukausi on nyt "onneksi" takana ja on aikaa rentoutua ja alkaa keräämään voimia kohti uutta kautta. Syksyn ylioppilaskirjoitukset ovat niin ikään taakse jäänyttä elämää ja nyt minulla ensimmäistä kertaa mahdollisuus aloittaa todellinen off-season harjoittelu.

Syysloman alettua suuntasin kohti Leviä ja sen Bike Parkkia. Suureksi yllätykseksi Bike Park olikin jo suljettu, mutta positiivisella mielellä varustettuna ajattelen, että siitä ei ole haittaa: saanpahan ylämäkitreeniä alamäen laskemisen vastapainoksi. Allani Levillä on ollut Cannondalen Jekyll, ja kyllä voi todeta, että 160mm joustoa molemmissa päissä tuo aivan uuden ulottuvuuden muuten kädettömän alamäkikuskin ajoon. Bike Park ajelu on ollut mielestäni mielettömän hyvää ja mielekästä treeniä, josta kuitenkin saa ammennettua paljon ensi kauden kisapoluille.

Loppuviikosta matka jatkuu kohti kotia, jossa huilallaan hetken aikaan, jonka jälkeen on aika palata harmaaseen arkeen, johon sisältyy koulua ja treeniä. :)

- Ukko


Viimeisimmät
Arkisto
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page