top of page

Let the road to glory begin!

Hei!

Tällä hetkellä on hyvä pöhinä päällä, joka aamu herätessäni ensimmäisenä mielessäni on päivän treeni. Tämä on pyöräilyn kannalta hyvä asia, mutta itseänikin on jo hiukan ruvennut hirvittämään se, minne olen koulunkäynti-intoni hukannut. :D

"Asiat rullaavat parhaiten omalla painollansa":näin olen kuullut usein sanottavan, mutta nyt tuntuu siltä, että on aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja hieman skarpata. Lukiota on enää niin vähän jäljellä, että nyt täytyy jaksaa puristaa homma samalla tavalla maaliin asti, kuin kesällä tiukoissa kisoissa.

Eilen eli maanataina (21.11) kävin UKK-instituutin tiloissa tekemässä mukavan testin, jossa selvittelimme hieman minkälaisessa kunnossa olen tällä hetkellä. Testinä toimi perinteinen pyörätesti, jossa poljetaan testipyörällä niin pitkään kun miehestä tehoa irtoaa niin, että vastusta nostetaan säännöllisesti 3 minuutin välein. Itse testi onnistui siinä mielessä hienosti, että saimme kaivettua esiin ne tiedot, joita yhdessä Miikan kanssa halusimme löytää.

Testin jäljiltä on hyvä jatkaa harjoittelemista entistä määrätietoisemmin. Värkkäsimme eilisestä testistä videon, joten käykää ottamassa se haltuun ;)


Viimeisimmät
Arkisto
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page